Articole electronica, kituri, scheme
Carti

Aeroionizator

 

Este un aparat care determina purificarea aerului din interiorul unei incaperi. Cu ajutorul lui se obtine ozonul (O3). in timp de 10 minute se ozonifica aerul dintr-o camera cu suprafata de 30 m2, iar in 20 minute se ozonifica o camera de aproximativ 50 m2. Striatiunile din fata ventilatorului deviaza curentul de aer, dispersindul uniform in toata incaperea. Datorita acestei instalatii, organismul uman, in spatiile care beneficiaza de un aerioionizator, isi recapata in scurt timp vigoarea, circulatia singelui se intensifica, iar cantitate de oxigen (O2) fixat in hematii creste simtitor, fapt care determina activarea proceselor de oxidoreducere in organism.

In principal este favorizata odihna si starea de somn a bolnavilor de astm, de plamini, iar un tratament cu aeroionizit este preferabil in cazuri de astenii, stari depresive etc.

Aparatul se poate folosi in birouri cu mai multi salariati, unde creaza un mediu ambiant placut, facind sa creasca randamentul muncii, stimulind capacitateaa intelectuala.
Pretul de cost este foarte scazut, adaptarile care se pot face la aparatele din comert sint simple, la indemina celor interesati.


Articole din aceasi publicatie
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
back to top